Mar 23 2011
Succesformule: bakkerij Gully
Op het hoekje van de Chr. Huygensweg en de ‘s-Gravesandestraat zat ooit bakker Arno van der Loop. Maar dat was vroeger. Tegenwoordig is hier de Iraaks-Koerdische bakkerij Gully gevestigd. Ze maken en verkopen er niet alleen Turks en Marokkaans brood. Een gouden handel hebben ze er met hun Turkse pizza’s (lahmacun) en niet te versmaden broodjes döner. Honderden moeten ze er op een dag verkopen. Maar de mensen van Gully bakken en verkopen ook (zie vitrine) chocobroodjes en frikandelbroodjes. Ik krijg nu al weer trek. Op de foto v.l.n.r. Hadi, Memo en Ali (foto: Bart Oosterveld)
4 reacties op “Succesformule: bakkerij Gully”
Ja, ik vind ze ook nog erg vriendelijk, mooi meegenomen
vanmorgen een feta-broodje gehaald, inderdaad erg lekker en voordelig! Voortaan “mijn” bakker hoor!
Lekker spul, vriendelijke mensen :)
Moest in eerste instantie wel lachen om hun gebruik van quotes.
De croissantjes en de spinazie/feta-broodjes zijn favoriet hier.
Turkse pizza met “kaas”.
Vooral het stokbrood en de pide(plat turks vers brood) is heerlijk, wegens een dieet eten we al tijden geen pizza’s en durum meer maar het losse brood is heerlijk met een plakje ham of kaas.